Blogginlägg

AIK gästar Nobelhallen

Nu är det där landslagsuppehållet förbi, och det är dags att fortsätta med HockeyAllsvenskan 14/15. Dock blev det ju inte mycket till uppehåll för BIK Karlskoga, eftersom man hade en uppskjuten match mot Mora i fredags. Men en matchfri helg+måndag och nu är det dags igen! 

Ikväll är det inga mindre än AIK som kommer till Nobelhallen. Ett AIK som på förhand, precis som BIK, var tippat att ligga betydligt högre än man gör. Det blir ikväll ett bottenmöte i hockeyallsvenskan då AIK ligger sist, och BIK ligger näst sist. DOCK! Är det, för BIKs del endast 5 poäng upp till åttondeplatsen, och 14 poäng till förstaplatsen - och det är många omgångar kvar! 

Men idag behöver laget stödet, för jag är rätt säker på att det var precis det som gjorde att man orkade vända mot Mora i fredags. Ett 0-2 underläge blev straffvinst 5-4, och det mycket tack vare den sång som hölls igång hela tiden. Otorligt viktigt och jag hoppas att det blir samma sak idag! På skadelistan har vi fortfarande Martin Thelander, Fredrik Ericson, Viktor Lang, Jens Skålberg, Kristofer Näslund och Björn Kindahl.

Ikvällens match ställer man därmed upp med samma lag som mot Mora, och det betyder även att Gistedt fortsätter i kassen:

Målvakt(er):
#31 Joel Gistedt 
(#35 Emil Kruse)
 
Förstafemman:
#94 Henrik Larsson - #63 Alexander Ytterell
#92 Jesper Olofsson - #67 Linus Fröberg - #33 Johan Nilsson 

Andrafemman:
#27 Santeri Saari - #56 Simon Erlandsson
#71 Calle Berglund - #62 Daniel Wessner - #14 Henrik Björklund 

Tredjefemman:
#44 Oskar Clarsson #36 Adam Åkesson
#10 Marcus "Lilliz" Nilsson -  #12 Gustaf Thorell - #17 Christian Berglund

Fjärdefemman:
#23 Fredrik Höggren - #64 Severi Sillanpää - #61 Mikael ”Daggen” Eriksson 

Extra: 
#26 Anton Holm

Matchen sänds på hockeyallsvenskan live för 99 kr för alla er som inte bor i Karlskoga. För er som gör det - vi ses i Nobelhallen!