Blogginlägg

Jesper Olofsson efter förlusten

BIK TV: Jesper Olofsson delger sina tankar efter kvällens förlust mot SSK:


SSK gästar Nobelhallen!

Nu är det dags för match igen, och det är den första av två denna hemmavecka. På lördag kommer Malmö, men först ska vi möta SSK idag. Ett SSK som vi mött en gång tidigare denna säsong, då borta i AXA Sports Center då bortalaget BIK Karlskoga fick med sig alla tre poäng hem till Värmland. Ikväll är det dags igen, men då hemma i Nobelhallen - vilket betyder att alla borde avboka sina eventuella planer och ta sig dit!

Vi ser nu ett BIK som lyft sig enormt efter en svacka som ledde till sex raka förluster. Nu har man tre raka segrar i ryggsäcken och verkar hungrigare än någonsin. Mycket tror jag tackvare just supportrarna. Man märkte det i hemmamatchen mot Mora, det slutade aldrig sjungas, vilket ledde till en fenomenal vändning och vinst. Nu måste vi hålla i detta och stötta laget till seger ikväll igen! 

SSK är inget lätt lag, de har ett lag som på pappret kanske borde ligga högre i tabellen, men har precis som BIK haft lite problem såhär inledningsvis på säsongen. Så det är ett lag som är precis lika depserata, och man kommer senast från en hemmaförlust mot VIK där bortalaget vann med 3-1 efter 60 min. Med andra ord ett revanschsuget SSK som kommer ikväll. 

Laget kommer att spikas under morgonens värmning, men det som är klart är att Gistedt är tillbaka i kassen efter att Kruse fick förtroendet borta i Västerås. Calle är osäker till spel, men Simon Erlandsson stannar ytterligare vilket betyder att man kör på 8 backar och 13 forwards, och eftersom Tellan, Näsa, Skålberg och Kindahl fortfarande är skadade har man följande lag att tillgå:

Målvakt(er):
#31 Joel Gistedt
(#35 Emil Kruse)
 
Förstafemman:
#94 Henrik Larsson - #63 Alexander Ytterell
#92 Jesper Olofsson - #67 Linus Fröberg - #33 Johan Nilsson 

Andrafemman:
#27 Santeri Saari - #56 Simon Erlandsson
#71 Calle Berglund(?) - #62 Daniel Wessner - #14 Henrik Björklund 

Tredjefemman:
#44 Oskar Clarsson - #36 Adam Åkesson
#10 Marcus "Lilliz" Nilsson -  #12 Gustaf Thorell - #17 Christian Berglund

Fjärdefemman:
#7 Fredrik Ericson - #50 Viktor Lang
#23 Fredrik Höggren - #64 Severi Sillanpää - #61 Mikael ”Daggen” Eriksson 

Extra: 
#26 Anton Holm

Matchen visas på HA-live, men det är till hallen ni ska ta er! Pucken släpps i vanlig ordning 19:00 och det är nu det gäller. Viktiga poäng, viktiga matcher - viktigt med moralen, både på isen och läktaren. Så vi ses ikväll hoppas jag! /Lisa