Blogginlägg

BIK TV:

Högga:

Daggen:


Malmö kommer på besök

Matchdags igen, den andra av två hemmamatcher denna vecka och idag är det Malmö Redhawks som kommer på besök. Ett Malmö som under torsdagen tog över serieledningen efter en straffvinst mot Västerås, men som nu trillat ner igen då Mora besegrade SSK under fredagskvällen. BIK har tillfälligt (får vi ju hoppas) halkat ner under strecket igen efter att IK Oskarshamn vunnit borta mot Björklöven. Men tabellen är fortsatt tight, dock är det såklart verkligen läge att fortsätta på vinnarspåret om man vill titta uppåt snarare än neråt. 

Och det ska vi idag! Malmö är väl kanske ett av säsongens svåraste motstånd. Ett skickligt lag, och jag har sett ett par matcher med Skånegänget senaste tiden, och de ser riktigt starka ut. Man lyckades ta två poäng borta mot VIK trots att man inte spelade speciellt övertygande. Ofta är det ju så med bra lag, att bra lag har tur.

BIK har haft det lite motigt och jag hoppas verkligen att man får vind i seglet ikväll. Jag hoppas att man kommer in med en jävla fart och framförallt rätt mentala inställning. Vi kommer att spela på åtta backar och har tretton forwards att tillgå. Ändrat om i kedjorna har man också gjort inför kvällen och vi hoppas att det ger resultat. Gistedt får fortsatt förtroende i kassen.

Och alla ni som tvekar på att komma ikväll, snälla tveka inte – utan kom till hallen! Har sagt det förr, men kommer säga det igen: laget behöver oss supportrar. De behöver att vi kommer och sjunger. De behöver den där extraspelaren. Så ikväll, 18.30 sitter vi allesammans redo att sjunga ut Malmö och sikta mot nya poäng.

Följande lag och uppställning gäller:

Målvakt(er):
#31 Joel Gistedt

(#35 Emil Kruse)

 

Förstafemman:
#50 Viktor Lang - #63 Alexander Ytterell

#10 Marcus "Lilliz" Nilsson - #64 Severi Sillanpää - #14 Henrik Björklund 

Andrafemman:
#27 Santeri Saari - #56 Simon Erlandsson
#92 Jesper Olofsson - #67 Linus Fröberg - #33 Johan Nilsson 
#71 Calle Berglund(?) - #62 Daniel Wessner -

Tredjefemman:
#44 Oskar Clarsson - #36 Adam Åkesson
#71 Calle Berglund - #62 Daniel Wessner - #17 Christian Berglund

Fjärdefemman:
#7 Fredrik Ericson - #94 Henrik Larsson
#23 Fredrik Höggren - #61 Mikael ”Daggen” Eriksson #12 Gustaf Thorell

Extra: 
#26 Anton Holm

 

SES IKVÄLL!/Lisa