Blogginlägg

BIK TV: Kvällens segerintervjuer!

Oskar Carlsson: 

Joel Gistedt:


Vita Hästen borta!

Nu är det dags för match igen! Har ni precis som jag levt på vinsten mot Malmö sen i lördags? Jag har varit så himla glad och nöjd, inte bara för tre poäng - utan för att jag gillade vad jag såg. Ett lugnt och stabilt defensivt spel och mycket energi framåt. Det var roligt att se oss spela i lördags och jag hoppas att vi får se samma BIK ikväll.

För ikväll väntar Vita Hästen på bortais borta i Norrköping. En svår bortamatch, precis som alla matcher denna säsong. Ett Hästen som gått som tåget, och betydligt bättre än vad många på förhand trodde. Man ligger just nu trea i tabellen med 42 poäng efter 25 matcher. BIK ligger 11 på 35 poäng. Det skiljer alltså endast 7 poäng lagen emellan, men en hel del placeringar - vilket skvallrar om hur otroligt tight årets säsong av HockeyAllsvenskan fortfarande är.

Idag kommer vi att ställa upp med nästan samma lag som mot Malmö, den enda förändringen är att Christian är med igen. Dock som extra, vilket jag tror beror på den där ljumsken. Det betyder att Saari fortfarande saknas, tillsammans med de tidigare skadade (Tellan, Näsa, Kindahl & Skålberg). Gistedt får fortsatt förtroende i kassen vilket ger oss följande laguppställning:

Målvakt(er):
#31 Joel Gistedt
(#35 Emil Kruse) 

Förstafemman:
#50 Viktor Lang - #63 Alexander Ytterell
#10 Marcus "Lilliz" Nilsson - #64 Severi Sillanpää - #14 Henrik Björklund 

Andrafemman:
#7 Fredrik Ericson - #94 Henrik Larsson
#92 Jesper Olofsson - #67 Linus Fröberg - #33 Johan Nilsson 

Tredjefemman:
#44 Oskar Clarsson - #36 Adam Åkesson
#71 Calle Berglund - #62 Daniel Wessner - #12 Gustaf Thorell

Fjärdefemman:
#56 Simon Erlandsson
#23 Fredrik Höggren - #61 Mikael ”Daggen” Eriksson - #26 Anton Holm

Extra: 
#17 Christian Berglund

Matchen kommer att visas på HockeyAllsvenskan live, med start 19.00 och för 99kr. Men jag kommer att vara på plats, så vill ni hellre ha liverapport via twitter kan ni gå in och följa @lisaclasson_

Ses i Himpan!