Blogginlägg

BIK TV: Tellan efter förlusten


Almtuna away!

Det är lördag - vilket denna vecka innebär en ny match! Efter den fina insatsen mot Vita Hästen i tisdags är det nu dags att åka vidare mot Uppsala för att möta Almtuna i Metallåtervinning arena. Ett Almtuna som inlett säsongen starkt, men som ändå "bara" ligger två poäng före BIK då man på 26 matcher spelat in 40 poäng och innehar just nu en sjundeplats. BIK ligger därmed strax bakom med 38 inspelade poäng och en åttondeplats. 

Med andra ord blir det en mycket spännande drabbning i eftermiddag. Almtuna har dock ett tungt avbräck då deras målvakt, Johan Holmqvist - som i nuläget ligger på en andraplats i målvaktsligan har brutit nyckelbenet. Han kommer därmed inte stå kommande veckor och alltså inte mot BIK idag. Man har dessutom lånat ut Emil Lundberg till Brynäs, vilket också får ses som en försvagande faktor. 

BIK har däremot glada nyheter i att kapten Martin Thelander gör debut efter sin handledsfraktur han ådrog sig i matchen mot Oskarshamn i september. 10 veckor har gått, och han är nu redo att fortsätta at styra skeppet i rätt riktning! 

Hur man ställer upp mot Almtuna bestäms under förmiddagen.
Ses vi i Uppsala?